Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E premte, 19 Qershor 2015 07:35    pdf Shtyp Email
Program për fëmijë

Më datë 21.06.2015, prej orës 11:00 deri 12:00, në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë Kopshti i fëmijëve "A&Z" mban një program për fëmijë.