Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E enjte, 13 Mars 2014 12:27    pdf Shtyp Email
Basketboll - Superliga e Kosovës

Më 14.03.2014 nga ora 19:00 - 21:30 zhvillohet ndeshja basketbollistike ndërmjet KB "SIGAL PRISHTINA" dhe KB "BESA" - Pejë.