Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E mërkurë, 12 Mars 2014 08:01    pdf Shtyp Email
Hendboll/Kupa e Kosovës

Më datë 13.03.2014 nga ora 16:00 - 17:30, zhvillohet ndeshja hendbollistike për Kupën e Kosovës në konkurencën e femrave ndërmjet KH "PRISHTINA" - KH "PRISHTINA II".