Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
Sport
Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
161 Basketboll - turne Ismet Isufaj 1028
162 Më 27 dhe 28 Nëntor mbahet Turneu Ndërkombëtar në Boks "Adem Jashari" Ismet Isufaj 1813
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL