Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E martë, 01 Korrik 2014 06:13    pdf Shtyp Email
Ceremoni e diplomimit

Më datë 3.07.2014, ora 17:00 - 19:00, Universiteti "Pjetër Budi", mban ceremonin e diplomimit.

Përditësue ( E martë, 01 Korrik 2014 06:17 )