Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E enjte, 13 Shkurt 2014 15:32    pdf Shtyp Email
Basketboll - Pionierët

Më datë 16.02.2014., ora 17:00 - 18:30, zhvillohet ndeshja basketbollistike në konkurencën e Pionierëve ndërmjet KB "SIGAL RISHTINA" dhe KB "PEJA".