Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ilir Dugolli    E hanë, 21 Shkurt 2011 09:27    pdf Shtyp Email
Urime Trevjetori i Pavarësisë së Kosovës.

I shikuar historikisht, viti 2008 do të shënohet si vit i jashtëzakonshëm, i madh, në historinë e popullit shqiptar. Dhe, do të shënohet si vit kështu i madh, historik, për arsye se këtë vit u arrit ideali shekullor i popullit shqiptar: u arrit çlirimi dhe pavarësia edhe e një pjese të tokave shqiptare dhe të popullit shqiptar: u arrit çlirimi dhe pavarësia e Kosovës.Gjithësesi i u hapen dyert Kosovës për integirmin në strukturat euro-atlantike, në të ardhmën e saj, së bashku me shtetet fqinjë.Tani ne festojm përvjetorin e tretë të shtetit tonë duke përkujtuar ata më të merituarit, që dhanë më të dhimbëshmen , për të fituar më të shtrenjëten dhe lavdin.Në vazhdim shih foto, kolektivin e Pallatit të Rinisë para '' NEW BORN ".

Urime , Popull i Kosovës.

Përditësue ( E hanë, 21 Shkurt 2011 11:00 )