Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E martë, 30 Tetor 2012 14:42    pdf Shtyp Email
Ekzpozitë

Më datë 01. - 04.11. 2012, Ekzpozitë "Dekada e Librit të Lirisë".

Ekzpozita është e hapur tërë ditën.