Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E martë, 13 Dhetor 2011 10:59    pdf Shtyp Email
Oda Ekonomike e Kroacisë

Më 14.12.2011, ora 14:00 - 02:00, në Sallën e Atelies

Oda Ekonomike e Kroacisë bënë një xhirim të programit.