Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
Sport
Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
11 BOKS - TURNE Ismet Isufaj 1343
12 Basketboll/Juniorët Ismet Isufaj 1008
13 VOLEJBOLL/TRNE - DITA E PAVARËSISË Ismet Isufaj 1004
14 Basketboll - Super Liga e Kosovës Ismet Isufaj 1094
15 FUTSALL - KUPA E KOSOVËS Ismet Isufaj 947
16 FUTSALL Ismet Isufaj 1028
17 Basketboll - Liga Ballkanike Ismet Isufaj 1134
18 Basketboll - Liga Ballkanike Ismet Isufaj 1185
19 BOKS - TURNIRI NDËRKOMBËTAR "ADEM JASHARI" Ismet Isufaj 1697
20 Basketboll - Liga Ballkanike Ismet Isufaj 1404
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL