Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
Salla e kuqe
Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
51 Akademi Përkujtimore - Mujë Krasniqi Ismet Isufaj 925
52 Kuvend zgjedhor PD Ismet Isufaj 980
53 Koncert - Qendra Rinore Ismet Isufaj 971
54 Tribunë Ismet Isufaj 1082
55 AKP - Hapja e ofertave Ismet Isufaj 961
56 60 Vjetori - SHKA "Gërçek" - Ismet Isufaj 925
57 Tubim - Aeroklubi - Pristina Ismet Isufaj 911
58 FAK - Shpallja e sportistit 2011 Ismet Isufaj 919
59 Sh. F. "Iliria" Ismet Isufaj 964
60 Sh. F. Ismajl Qemali Ismet Isufaj 970
61 60 vjetori i Arsimit Turk Ismet Isufaj 925
62 Koncert Ismet Isufaj 960
63 Koncert humanitar Ismet Isufaj 923
64 Manifestim për fëmijë Ismet Isufaj 1061
65 Ditët e muzikës kosovare Ismet Isufaj 1005
66 AKP - Hapja e ofertave Ismet Isufaj 938
67 Hendboll/Femrat - Turne i shkollave fillore Ismet Isufaj 976
68 Basketboll/ Meshkujt - Super Liga e Kosovës Ismet Isufaj 909
69 Garat e muzikantëve të rinj Ismet Isufaj 953
70 Koncert Ismet Isufaj 1078
71 Panairi Ismet Isufaj 959
72 Komuna e Prishtinës Ismet Isufaj 938
73 AKP Ismet Isufaj 957
74 Program kulturor Ismet Isufaj 1114
75 Oda e avokateve Ismet Isufaj 2215
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL