Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË

Moti në Prishtine

No data available
Prishtinë
--- °C
[Details]

Sport

Futsall - Kupa e Kosovës

Në Sallën e Sporteve të Pallatit të Rinisë, më 23.12.2011, prej orës 18:00 - 20:00, zhvillohe...

Tubim - Aeroklubi "PRISHTINA" & Aeroklubi "TIRANA"

Më 02.12.2011, nga ora 19:00 - 21:00, në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë Aeroklubi "PRISHT...

Kulturë

Promovim libri

Më 21.12.2011, ora 12:00 - 13:00, në Sallën e Kuqe të Palaltit të Rinisë, promovohet libri i a...

Memorandum bashkëpunimi ndërmjet Pallatit të Rinisë, Kulturës dhe Sporteve dhe Këshillit të Rinisë së Evropës në Kosovë.

� Më 03.10.20011, në Drejtorin e Pallatit të Rinisë, Kulturës dhe Sporteve u nënshkrua memoran...

Ekonomi

Panairi "Agrokos 2011"

Prej datës 26 deri 29.10.2011.Në Pallatin e Rinisë, Kulturës dhe Sporteve mbahet panairi "Agrokos...

Vazhdojnë ende reagimet për raportin e progresit

Vazhdojnë ende reagimet për raportin e progresit të Komisionit Evropian. Sot, ato u përqendruan në...